Naši stručnjaci
Anđelka Pejaković
dipl. ing. agr.
andjelka.pejakovic@savjetodavna.hr
Damir Pejaković
dipl. ing. agr.
damir.pejakovic@savjetodavna.hr
Samir Kalit
prof. dr. sc.
skalit@agr.hr
Zvonimir Tuček
dr. med. vet.
zvonimir.tucek@vip.hr
Pročitajte naš blog
Recent Posts / View All Posts
Za izradu ove vrstu sira potrebno je oko pola sata vremena. Za početak vam je dovoljno oko 5l mlijeka . Mlijeko stavite kuhati i čekate da zavrije. Kad je mlijeko…
Mlijeko koje ste kupili kod nas stavite u jednu posudu, najbolje neki lonac koji može kasnije u pećnicu ili neka rosfrajna zdjela. Mlijeko se ostavi kroz dan i pol do…
Jeste li znali da je svo mlijeko iz hrvatskih trgovina toplinski obrađeno? Čak i ono koje se zove »svježe mlijeko« prošlo je proces pasterizacije. Najveća zamjerka pasterizaciji je uništavanje enzima…